28 Ocak 2010 Perşembe

İÇİMDEKİ TÜTÜN KOKAN KÖTÜ KADIN MİNNET VE ŞEFKATLE SUNAR.



Dünya bazen seninleyken de umrumda değil. Uyanıp esnedikten sonra seni görsem bile durum bu. Değiştiremiyoruz. Gidiyorum bu. Günün herhangi saatinde ağzım da bi küfre hazırlık. Öpüyorsun.. Yoluna giriyorum..

İçimdeki kötü kadın şefkatle sunuyor. Sıradaki 'cinnet' bize gelsin.

Ki seni öpmeden geçmez bu cinnet,hiddet yada huzursuzluk adını sen koy. Yanımda olman bana gelmen demekti. Bu bağlamda olmama durumunu küfürle karşılıyorum. Yine bi ağzı'bozukluk. Aşk büyük laflar etmeye gelmez öğrenildi, öğretildi. Beğenildi,beğenilmedi farketmez-di.

Gidişat iyi değildi. Seninle sonu öpüşmeye varan bi savaşa çıkacağız. Ve fısıldamanı rica edeceğim. Yapmadığını varsayarsak; Yinede aratmıyor seni sevdiklerim. Ciddiyetimi surat ifademden anlayabilirsin ancak; Ama kafama siyah tüllü fötr geçirdim. Sırf gözünün bebeğine ulaşamayayım diye. Yüzünden çıldırmayayım diye. Bi nevi kendimi cezalandırıyorum.

Bu sıra bi'şeyler eksik gibi. Rengi en açık tonda. Aşırı dozdan geberebilirdim. Ama ben sırıtmayı seçtim. Sen bana bi kuple küfret.

Ağzımdan çıkan dedektif, herşeyin benim suçum ve uydurmam olduğunu söylüyor. Ve bu konuda çok ciddi ! Cevabım var evet: Şizofren olduğumu kanıtlarsan, ilk senin üstünde oynama yapacağım. Oylamaya kapalı.

Tanrım konuşmalıyız!

Aşkolsunları riske atmak istemiyorum. Lütfen. Belki severdim ondan kırar geçerdim. Yapıştırmak için diz çökerdim. Biliyorum kızgınsın bana. Ama biliyorum Ona yüz(ümü) verseydim, yine üstüne başına bulaştırırdı. Tamam. Ne hayali varsa görsün.

Ben seni dudaklarından vururum, olmadı intihar edersin. Aslında geçen bu değil zihnimden. Kendimden kaçmalıyım. Topuklarını kıçına vurarak kaçmalı.

Uygun bi mekan bulup dünyadan sıvışmalı. Kokun ateşle birleşince nasıl cehennemleşirdi ya. Öyle bi alem bulmalı. Sevmeyişlerimi yanlış anlama. Sevişlerimi üstüne alınma. Hatta söylediğim herşeyi unut. Beni Tanrı uydurdu (!)

5 yorum:

  1. Küfretmeyi bırakmalısınız. Dikkat etmelisiniz ki, birileri ağzınıza (dudaklarınıza demek istedim) kırmızı, acı fireng biberi sürebilir. Sonra öpüşemeyebilirsiniz. O zman cinneti nasıl yeneceksiniz? Bence ağzınızı bozmanıza gerek duymamalısınız. Eskiler güzel sözlü anlamına gelen ağıza "fem-i muhsin" (Temiz, güzel ağız veya dil) derlerdi. Sizi bu kadar kontrolden çıkaran fireng şiirlerimiydi, yoksa fransız şairlerinin sen nenrindeki yıkanan mısraların yüreğindeki cehennemde ahengini mi bulmasıydı? Bunu bilebilir misin? Bence seni uyduran tanrıya değil, Senin uydurduğun tanrıya sormalısın. Senin uydurduğur tanrı içindeki benliğin ve kimliğinle etle kemik gibidir. Bütün varlığınla seni uyduran tanrıya değil de, senin uydurduğun tanrıya isyan etmelisin. Sen sen olunca sahte bütün aşk tanrıları ve putları yıkılacaktır. Yeniden aynaya bak ve tebessüm et!

    YanıtlaSil
  2. Yazılarınızı beğeniyoruz. Ama arası çok uzuyor. Bizim gibi fakirleri bekleötmeyiniz lütfen!

    YanıtlaSil
  3. Küfür öyle bişey ki. Ağıza yakışmıyor ama hiddeti en aza indirgeyebiliyor. Kolayca dökülüyor. Toparlanıyor. Ne olduğunu anlayamıyorsunuz. Sinek ısırığı gibi. Daha küfretmeye çabalarım tabi. Ve uydurma Tanrı.. İsyan değil benim ki. Halet-i ruhiyemi anlatmak. Ve ancak böyle başarabilirim, belki.. Ve aynaya bakıp tebessüm etmek. Bunu hep yapıyorum. Ama gün içinde gülümsediğim tek yaratılmış KENDİM oluyorum ozaman..

    YanıtlaSil
  4. Aynaya bakıp kendisine tebessüm eden, btanrıya gülmüş sayılır aslında. Aynaya bakıp tebessüm ettiğin halde, karşındaki hala sana öfkeyle ve diddetle bakaıyorsa, işte o zaman vahim bir durum var demektir. Hayatın seni olduğu gibi yansıtan bir ayna gibi olsun. Gülersen o da gülsün, ağlarsan o da ağlasın.

    YanıtlaSil
  5. Yani bu bağlamda aynadaki öfkeliyse Tanrı'da öfkeli öyle mi? Aslında doğru Yaratan kendi ruhundan üflemiş yarattıklarını. Haklı hüküm. Bunu başarınca baya yol katetmiş olacağım.

    YanıtlaSil