1 Şubat 2010 Pazartesi

Katil Olmama Sebep Kurduğun Cümleler II Kötü Kadının Şiddetli İhtişamı, Tehlikeli Aşkı


Mızıkçılıktan usandığımdan beri oyun oynamayı bıraktım. Yaradan beni uydurduğundan beri, hepimiz farklı resimlere bakıyoruz. Beni uyarıyor Allah ! "Bu şekilde olmaz.Kalbini bırakacaksın öteki kızlara. Onlar oynasınlar." Ve diyor ki; "Tenine ulaşmanın zamanımıdır ki. Dikenli tellerini şaraba çevirdin?Sana güvenmekteyim ben Doğru olanı biliyorsun. Ben izlemede kalacağım." biliyordum ki ihtiyacım olduğunda hissettirecekti varlığını. Ve sözünü tutup düşünmeye koyuldum. Onu sevmek için bi sebep gerekli olduğunu söylediler. Ben hariç sen dahil herkes oyanladı bunu. O zaman sebep ver bana. Bunu istiyorum çünkü. Yine ben istiyorum. Ve sadece seni. İlk defa yaşattıklarını kenara atabilirim. Hepsi içinde. Biraz kaykıl ve bize yer ver. Erkek olmayı bırak ve bizim tarafımızdan bak. Yapabildiğinde biraz incelik kap ağlarsan sorun değil. Kendi oyunumu oynamaktan yorulmuştum. Şimdi uzunca süre baştan çıkaracağım. Ağzından girip burnundan çıkacağım. Oyun şeklim bu. Ki öldürme biçimimde bir oyun. Öperek öldürdüğümü cümlesi içinde de 'sen'. bilirsiniz işte.Sonsuzun başlangıcı için öpmekteyim seni. Sırf bunun için vurmaktayım dudaklarından. Hazzı kenara bırak. Aşık olma şeklimiz bu. Hatun bizim için söylüyor.Ben kendim için eşlik ediyorum anlam itibariyle; I'm so tired, of playing Playing with this bow and arrow .. Give me a reason to love you Give me a reason to be a woman. I just wanna be a woman. Herhalûkarda devam etme zamanı geldi. Sevgilimin elinden tutup gökyüzüne koşmayı planlıyorum. Ve kokusunu unutmamak için. Tenimden vazgeçmesin diye. "Hayattan ve O'ndan besleniyorum" diyorum Allah'ım !

Bağımlı olmayı sadakat olarak görüyorum anlamıyorsun. Taze ekmeksiz ve çikolata kremasız kahvaltıyı sıkıcı bulmaktan daha vahim bu durum. Anlatmaya çalışıyorum. Sahiplik değil. Aitlik ve bağımlılık. Tıpkı uyuşturucularım gibi. Bunu bana söylettirdiğin için Teşekkürler ALLAH.

Sana mutluluğumu borçluyum. Söz veriyorum. başka şeyler içinde mutlu olmaya çalışıp seni mutlu edeceğim. Eğer birgün elimden alınırsa. Kendime yeni bişeyler uyduracağım

3 yorum:

  1. Bağımlılık, aitlik ve sadakat için aşk olmamalı; aşk için b.ağımlılık, aitlik ve sadakat olmalı. Sen ve sevdiğin; sevdiğin ve sen olmalı.

    YanıtlaSil
  2. Herbiri birbirini kovalıyor ki. Biri geldi mi diğerleride peşinden koşuyor. Zaten dilimizde ki en sağlam yalan. Sadece ben ve sen.

    YanıtlaSil
  3. Kandilini kutluyorum. Mutluluklar diöliyorum.

    YanıtlaSil